Zaopatrzenie lodziarni, gastronomii, piekarni i cukierni

Margaryna Classic 70

Waga opakowania: 10 kg
Producent:  JAGR

Jagr

Opis

Wysokiej jakości emulsja typu „woda w oleju”. Produkowana na bazie rafinowanych olejów i tłuszczów roślinnych i zwierzęcych pochodzenia krajowego i tropikalnego.

Zastosowanie:
Wyjątkowa margaryna o stałej i powtarzalnej jakości, doskonała do przygotowania wszelkiego rodzaju ciast pszennych, drożdżowych, biszkoptowo-tłuszczowych, kruchych oraz kremów. Wysoka jakość zastosowanych komponentów oraz unikalna metoda produkcji stanowią gwarancję uzyskania przez piekarzy i ciastkarzy optymalnych rezultatów.

Zalety i cechy technologiczne:

  • dobre właściwości napowietrzania,
  • posiada delikatny, subtelny smak i zapach,
  • pozwala na uzyskanie dużej objętości produktów i regularnej struktury,
  • ekonomiczne i praktyczne opakowania.

Rezultatem zastosowania tego wyjątkowego produktu są wyroby ciastkarskie i piekarskie o wyśmienitym smaku, miłym aromacie i doskonałym wyglądzie.