Opis
Stabilizator Floryda neutralny to wysokiej jakości, bardzo wydajny produkt, który można stosować do śmietany o zawartości tłuszczu około 30 %.Przez zastosowanie stabilizatora Floryda uzyskujemy stabilną, sprężystą oraz delikatną i puszystą konsystencję bitej śmietany.
Innowacyjne opakowanie ze struną gwarantuje ochronę podczas wielokrotnego otwierania i zamykania. Dzięki takiemu rozwiązaniu stabilizator nie straci ważnych wartości, a cukiernik będzie miał gwarancję użycia zawsze świeżego stabilizatora. Oprócz opakowania standardowego 1 kg, proponujemy również większą, ekonomiczną wersję – 6 kg – również ze struną bezpieczeństwa.
Stabilizator w proszku |
woda (20 st. C) |
Ubita śmietana bez cukru |
200 g
1000 g |
250 ml
1250 ml |
1000 g
5000 g |
Przygotowanie: Schłodzoną śmietankę ubić bez cukru. Odważoną ilość stabilizatora wsypać do wody i dokładnie wymieszać. Następnie dodać do ubitej śmietany i delikatnie wymieszać.
Stabilizatory owocowe i smakowe to wysokiej jakości, bardzo wydajne produkty, które można stosować do śmietany o zawartości tłuszczu około 30 %.Przez zastosowanie stabilizatorów Floryda uzyskujemy stabilną, sprężystą oraz delikatną i puszystą konsystencję bitej śmietany.
Innowacyjne opakowanie ze struną gwarantuje ochronę podczas wielokrotnego otwierania i zamykania. Dzięki takiemu rozwiązaniu stabilizator nie straci ważnych wartości, a cukiernik będzie miał gwarancję użycia zawsze świeżego stabilizatora. Oprócz opakowania standardowego 1 kg, proponujemy również większą, ekonomiczną wersję – 6 kg – również ze struną bezpieczeństwa.
Stabilizator w proszku |
woda (20 st. C) |
Ubita śmietana bez cukru |
200 g
1000 g |
250 ml
1250 ml |
1000 g
5000 g |
DOSTĘPNE SMAKI :
-
Cappucino
-
Brzoskiwnia – marakuja
-
Malina
-
Truskawka
-
Tiramissu
-
Gruszka
-
Czekolada
Przygotowanie: Schłodzoną śmietankę ubić bez cukru. Odważoną ilość stabilizatora wsypać do wody i dokładnie wymieszać. Następnie dodać do ubitej śmietany i delikatnie wymieszać.