Zaopatrzenie lodziarni, gastronomii, piekarni i cukierni

Stabilizatory SORENO neutralne ,owocowe i smakowe

Kategoria:

Opis

Stabilizator Floryda neutralny to wysokiej jakości, bardzo wydajny produkt, który można stosować do śmietany o zawartości tłuszczu około 30 %.Przez zastosowanie stabilizatora Floryda uzyskujemy stabilną, sprężystą oraz delikatną i puszystą konsystencję bitej śmietany.

Innowacyjne opakowanie ze struną gwarantuje ochronę podczas wielokrotnego otwierania i zamykania. Dzięki takiemu rozwiązaniu stabilizator nie straci ważnych wartości, a cukiernik będzie miał gwarancję użycia zawsze świeżego stabilizatora. Oprócz opakowania standardowego 1 kg, proponujemy również większą, ekonomiczną wersję – 6 kg – również ze struną bezpieczeństwa.

 

Stabilizator w proszku woda (20 st. C) Ubita śmietana bez cukru
200 g

1000 g

250 ml

1250 ml

1000 g

5000 g

Przygotowanie: Schłodzoną śmietankę ubić bez cukru. Odważoną ilość stabilizatora wsypać do wody i dokładnie wymieszać. Następnie dodać do ubitej śmietany i delikatnie wymieszać.

Stabilizatory owocowe i smakowe to wysokiej jakości, bardzo wydajne produkty, które można stosować do śmietany o zawartości tłuszczu około 30 %.Przez zastosowanie stabilizatorów Floryda uzyskujemy stabilną, sprężystą oraz delikatną i puszystą konsystencję bitej śmietany.

Innowacyjne opakowanie ze struną gwarantuje ochronę podczas wielokrotnego otwierania i zamykania. Dzięki takiemu rozwiązaniu stabilizator nie straci ważnych wartości, a cukiernik będzie miał gwarancję użycia zawsze świeżego stabilizatora. Oprócz opakowania standardowego 1 kg, proponujemy również większą, ekonomiczną wersję – 6 kg – również ze struną bezpieczeństwa.

 

Stabilizator w proszku woda (20 st. C) Ubita śmietana bez cukru
200 g

1000 g

250 ml

1250 ml

1000 g

5000 g

 

 DOSTĘPNE SMAKI :

  • Cappucino 

  • Brzoskiwnia – marakuja 

  • Malina 

  • Truskawka 

  • Tiramissu 

  • Gruszka 

  • Czekolada 

Przygotowanie: Schłodzoną śmietankę ubić bez cukru. Odważoną ilość stabilizatora wsypać do wody i dokładnie wymieszać. Następnie dodać do ubitej śmietany i delikatnie wymieszać.