Opis
Wysokiej jakości emulsja typu „woda w oleju”. Produkowana na bazie rafinowanych olejów i tłuszczów roślinnych i zwierzęcych pochodzenia krajowego i tropikalnego.
Zastosowanie:
Wyjątkowa margaryna o stałej i powtarzalnej jakości, doskonała do przygotowania wszelkiego rodzaju ciast pszennych, drożdżowych, biszkoptowo-tłuszczowych, kruchych oraz kremów. Wysoka jakość zastosowanych komponentów oraz unikalna metoda produkcji stanowią gwarancję uzyskania przez piekarzy i ciastkarzy optymalnych rezultatów.
Zalety i cechy technologiczne:
- dobre właściwości napowietrzania,
- posiada delikatny, subtelny smak i zapach,
- pozwala na uzyskanie dużej objętości produktów i regularnej struktury,
- ekonomiczne i praktyczne opakowania.
Rezultatem zastosowania tego wyjątkowego produktu są wyroby ciastkarskie i piekarskie o wyśmienitym smaku, miłym aromacie i doskonałym wyglądzie.